Faciliteiten

Ga een heerlijke vakantie tegemoet met deze leuke faciliteiten. Bestel een lekker ontbijtje, aai onze lieve Alpaca's of rooster marshmallows boven het vuur. De vakantie kan beginnen!

Sanitaire voorzieningen

Sanitaire voorzieningen

Op de camping is er een centraal sainitairgebouw. Toch liever privé? Kies dan voor één van de vier comfortabele privé sanitair units.
Gratis Wifi

Gratis Wifi

Aan alle gasten bieden we gratis Wifi. Zo kun je alle leuke vakantiefoto's direct delen met vrienden en familie en natuurlijk ook op de socials.
Heerlijke ontbijtservice

Heerlijke ontbijtservice

Begin de dag extra goed en kies iedere ochtend voor een heerlijk ontbijtje. Zo hoef je zelf helemaal niets te regelen. Ontspannen toch? Je kunt de ontbijtjes bestellen tijdens het boeken.
Koken en Barbecueën

Koken en Barbecueën

Een broodje bakken bij het kampvuur of gezellig samen koken bij de overdekte eetplaats met kookfaciliteiten, het kan allemaal.
Dierenweide

Dierenweide

Heb jij al weleens Alpaca's geaaid, gevoerd of zelfs geknuffeld? Dit is jouw kans, want we hebben hele lieve Alpaca's in de dierenweide staan.
Mountainbiken

Mountainbiken

ook met huurfiets

Je kunt prachtig mountainbiken in de omgeving rondom de camping. Huur een Cube fiets en ga op pad! Er is zelfs een mogelijkheid om je eigen fiets schoon te maken.