Batavia Stad Fashion Outlet – dé unieke shopervaring nabij de natuur

"Beleef de magie van de natuur: shop, fiets en geniet in onze Pipowagen!"

Kom helemaal tot rust en ervaar een heerlijk verblijf in de natuur. Laat je verrassen door deze unieke accommodatie, de bijzondere natuur, beleef een unieke shopervaring en verken de omgeving per fiets. Er is eindeloos veel te beleven in Flevoland. Dit arrangement boek je nu met 20% korting!

Kom voordelig shoppen op de bodem van de voormalige Zuiderzee. In 2001 werd het eerste fashion outlet centre van Nederland geopend, gelegen in de Flevopolder, aan het Markermeer in Lelystad, nabij de Oostvaardersplassen. Wist je dat Batavia Stad Fashion Outlet grenst aan het grootste man-made natural park van de wereld, Nationaal Park Nieuw Land?

Direct reserveren!  of Meer informatie

Centraal gelegen in Nederland, in Lelystad, is Batavia Stad Fashion Outlet 7 dagen per week geopend en makkelijk bereikbaar. De winkels bieden een ruime keuze aan stijlvolle collecties met altijd 30% tot 70% korting. Hier zijn meer dan 250 nationale en internationale merken te vinden met de laatste trends in mode, maar bijvoorbeeld ook in sieraden en keukenwaar.

Pipo Maison

Aan de rand van Lelystad, midden tussen de stadsbossen, ligt Buytenplaets Suydersee. In deze oase van rust vind je allerlei originele overnachtingsvormen, van boomhutten tot rioolbuizen. De nieuwste accommodaties is de Pipo Maison, helemaal knus! Hier overnacht je tijdens je verblijf in Flevoland.

Thematische fietsroutes

Ontdek per fiets de mooiste en verrassendste plekken in de polder en beleef het grootste man-made natuurpark ter wereld. Stap vanaf de camping op en beleef de afwisselende route, waarin je het verrassend groene Flevoland ontdekt.

Coffee & Treat

Wat is nou een dagje shoppen zonder eten & drinken? Geniet van een heerlijke koffie of thee met iets lekkers bij een van de horeca gelegenheden bij Batavia Stad Fashion Outlet.

Duurzame denim shopper

Duurzame en bewuste mode toegankelijk maken doet Batavia Stad nu met een eigen product: de duurzame denim shopper. Deze shopper gemaakt van gerecycled denim is te koop in ons Information Centre. Op deze manier maakt Batavia Stad Fashion Outlet duurzame en bewuste mode toegankelijk voor iedereen.

In het kort

  • Verblijf in de Pipowagen Maison voor 2 nachten voor 2 personen op Buytenplaets Suydersee
  • Op de middelste dag van het arrangement 2 stadsfietsen met versnellingen inclusief een fietsroute van 23 km langs biologische landerijen
  • Twee vouchers voor Coffee & Treat in een van de horecagelegenheden in Batavia Stad Fashion Outlet
  • Een VIP Day Pass voor 10% extra korting op de outlet prijzen
  • Een parkeerkaart voor een dag gratis parkeren bij Batavia Stad Fashion Outlet

Dit prijs van dit arrangement is gebaseerd op een 3-daags verblijf voor 2 personen en is € 69,50,- per persoon. Met dit arrangement ontvang je 20% korting! 

Direct boeken